Meteen naar de inhoud

Diensten

Wat kan MiCaSa kopersbegeleiding voor u betekenen?

MiCaSa kopersbegeleiding begeleidt tijdens het bouwproces de koper vanaf het eerste koperskeuze gesprek tot aan de oplevering. Tijdens dit kopersgesprek wordt de technische omschrijving besproken. Daarnaast wordt er precies uitgelegd wat er op de verkooptekening vermeldt staat. De ervaring leert dat hier veel behoefte aan is.

Vervolgens worden de koperskeuze opties en eventuele individuele wensen besproken en daarna geoffreerd aan de koper. Bij akkoord op dit meerwerk wordt de kopers keuze lijst aangepast op de persoonlijke wensen van de koper. Tot slot wordt deze ter akkoord ondertekening aangeboden inclusief voorzien van de ingetekende meerwerk opties middels AutoCad op de bijbehorende verkooptekening.

Uitleg en werkwijze omtrent keukens, sanitair, tegels, deuren en mogelijke digitale portals van leveranciers worden aan de koper uitgelegd.

Gedurende de gehele bouwperiode wordt bovenstaand proces bewaakt door MiCaSa kopersbegeleiding. Het doel hiervan is een optelsom te creƫren van tevreden kopers, opdrachtgevers en onderaannemers waardoor een efficiƫnte bouwstroom ontstaat.

Middels software pakketten als Volg Je Woning, Home DNA of bijvoorbeeld Kraan ontstaat een groei dossier van het kavel en wordt dit gekoppeld aan project gebonden partijen om inzage te geven. Op deze manier is een ieder op de hoogte van het meest actuele dossier met bijbehorende overeenkomsten, offertes, tekeningen, enz. Hierdoor is de kwaliteit van het dossier geborgd en heeft ook de koper een persoonlijk en compleet bouwdossier.

Indien u gebruikt maakt van een digitaal platform dient u deze te voorzien van de benodigde informatie om tot een passende kopersbegeleiding te kunnen komen.

Het honorarium kan op projectbasis of op uurtarief plaatsvinden. Enigszins afhankelijk waar uw voorkeur naar uitgaat of vanwege de mogelijk complexiteit van het project.